Tall a primera hora del matí a la C-25, a Santa Maria d'Oló, per la vaga del 8M

La via ha registrat fins a tres quilòmetres de retencions en sentit Girona

Tall a la C-25, a Santa Maria d'Oló, en el marc de la vaga feminista convocada pel 8M

Tall a la C-25, a Santa Maria d'Oló, en el marc de la vaga feminista convocada pel 8M / Twitter @EndavantBages

Alba Díaz

Alba Díaz

Més d'una desena de persones han tallat abans de les vuit del matí la C-25, a Santa Maria d'Oló (Moianès), amb motiu de la vaga general feminista convocada per aquest 8M. Sota el lema "Juntes ho podrem tot", les manifestants han tallat amb palets i pneumàtics el carril de circulació en sentit Girona.

En conseqüència, s'han registrat fins a tres quilòmetres de retencions entre els punts 161.8 i 158.8. La circulació al vial s'ha reprès al voltant de les 9 del matí, després d'haver estat tres quarts d'hora tallada.

Talls en els accessos a Barcelona

D'altra banda, a Barcelona dues manifestacions als accessos de la ciutat estan causant retencions destacades a l'avinguda Diagonal i la Meridiana. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l'entrada pel nord de la capital catalana causa tres quilòmetres de cua a la C-33 des de Montcada i Reixac i més de sis quilòmetres més de retencions a la C-58, des de Ripollet. D'altra banda, arran de la protesta a la Diagonal hi ha més de sis quilòmetres a la B-23 des de Sant Feliu de Llobregat d'entrada a Barcelona.