Extingits dos incendis que han cremat a la vegada vegetació a tocar de les vies de FGC

El foc ha afectat 500 metres quadrats de matolls a prop de Les Bases

Indret on ha tingut lloc l'incendi de matolls

Indret on ha tingut lloc l'incendi de matolls / Jordi Escudé

Núria León

Els Bombers han hagut de treballar en dos incendis que s'han declarat gairebé alhora en dos punts de Manresa aquesta nit de diumenge. Ambdós estan a tocar de les vies de Ferrocarrils de la Generalitat que recorren la ciutat.

El primer incendi, que s'ha fet visible des de diferents punts de Manresa, va cremar ahir al voltant de 2/4 de 10 de la nit i va afectar 500 metres quadrats de vegetació a tocar de la via de Ferrocarrils de la Generalitat en el seu pas entre el Carrer Indústria i l'avinguda de les Bases. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions de Bombers que el van donar per extingit una hora després, al voltant de 2/4 d'11 de la nit.

Les flames es van veure des de diferents punts de la ciutat i van causar alarma entre els veïns, que es preocupaven perquè estava a prop de l'empresa química Lipmes. Fonts dels Bombers van explicar a Regió7 que l'incendi no va afectar les vies del tren i la circulació no es va veure afectada perquè no passava cap comboi cap en aquell moment.

Al mateix temps també es va declarar un altre foc a la Font dels Capellans, al carrer Arquitecte Montagut, a tocar també de les vies del tren, on es van desplaçar efectius de Bombers i de la Policia Local.

Els dos incendis s'han donat per extingits i encara no se'n saben les causes.