Els Bombers apaguen un petit incendi de canyes a Manresa

Es tracta del tercer foc de vegetació que es declara a la ciutat en poc més de 24 hores

Imatge d'arxiu d'efectius dels Bombers de la Generalitat

Imatge d'arxiu d'efectius dels Bombers de la Generalitat

Alba Díaz

Alba Díaz

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts en un foc de vegetació a Manresa. L'incident s'ha produït al voltant de 2/4 de 2 de la matinada, a prop de la BV-4501. Al lloc dels fets cremaven canyes en diversos focus. El foc s'ha donat per extingit a les 2:40 hores de la matinada.

Tres focs de vegetació en poc més de 24 hores

Aquest incendi es produeix un dia després dels dos focs gairebé simultanis que es van declarar diumenge a la nit a la ciutat a tocar de les vies de Ferrocarrils de la Generalitat que recorren la ciutat.

El primer incendi, que s'ha fet visible des de diferents punts de Manresa, va cremar ahir al voltant de 2/4 de 10 de la nit i va afectar 500 metres quadrats de vegetació a tocar de la via de Ferrocarrils de la Generalitat en el seu pas entre el Carrer Indústria i l'avinguda de les Bases.

Al mateix temps també es va declarar un altre foc a la Font dels Capellans, al carrer Arquitecte Montagut, a tocar també de les vies del tren, on es van desplaçar efectius de Bombers i de la Policia Local.