Ensurt per un incendi a una terrassa exterior d'un hotel de Martorell

El foc ha generat molt fum per la combustió de plàstics tot i que no hi ha hagut danys personals ni a l'interior de l'edifici

Imatge d'arxiu d'efectius dels Bombers de la Generalitat

Imatge d'arxiu d'efectius dels Bombers de la Generalitat

Arnau Valverde

Arnau Valverde

Una terrassa exterior d'un hotel de Martorell ha cremat aquest matí generant una gran quantitat de fum que ha preocupat als veïns de la zona. Els Bombers de la Generalitat han explicat que l'incendi s'ha produït a una zona exterior de l'edifici i que no ha afectat el seu interior. Arran del foc s'ha hagut d'evacuar entre 15 i 20 persones, la majoria treballadores de l'hotel. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut d'atendre una persona afectada per inhalació de fum en estat lleu que ha estat traslladada a l'hospital de Martorell.

L'incendi ha tingut lloc poc abans de 2/4 de 12 del matí a la terrassa d'una planta superior de l'hotel Martorell, situat a l'avinguda Pau Claris a tocar amb la carretera de Piera. El foc ha causat una important columna de fum a causa de la combustió de plàstics de l'aïllant de la caldera i el sistema de climatització de l'edifici, però ha pogut ser extingit en aproximadament mitja hora pels Bombers de la Generalitat, que hi han destinat 10 dotacions. Per part del SEM hi han participat dues ambulàncies.