A presó dos homes detinguts a Alp per portar 22 quilos de marihuana al cotxe

Els Mossos van perseguir els sospitosos des de Ribes de Freser i aquests van intentar fugir conduint de forma temerària

Els paquets de droga que portaven els dos detinguts al cotxe

Els paquets de droga que portaven els dos detinguts al cotxe / Mossos d'Esquadra

ACN

Dos homes, de 27 i 29 anys, han ingressat a presó per portar 22 quilos de marihuana al cotxe. Els Mossos d'Esquadra els van detenir després d'una persecució que va començar per l'N-260 a Ribes de Freser, on van detectar el vehicle que circulava a gran velocitat i no van fer cas a les indicacions d'aturar-se. Va passar la nit del 19 de març. Els agents van donar l'alerta a la comissaria de la Cerdanya en veure que seguia el camí per la GI-400 en direcció la Molina. Durant la fugida el cotxe escàpol va envair el sentit contrari de la marxa, posant en perill la circulació de la resta d’usuaris. Una patrulla que estava a Alp va veure com el copilot passava al seient del darrere, llençava unes bosses per la finestra i els dos ocupants fugien corrents.

La policia els va poder detenir en aquell moment. Durant l'escorcoll del turisme, van localitzar 380 euros en efectiu i 19 farcells de cabdells de marihuana. Aquests, sumats als dos que havien llençat durant la fugida i que s’havien recuperat, feien un total de 21 farcells de plàstics envasats al buit amb un pes de 22 quilos de droga.

Els detinguts, sense antecedents policials, van passar el 20 de març a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Puigcerdà, que va ordenar el seu ingrés a presó. Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública.