Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous un home en relació amb la mort violenta d'una jove de 25 anys de Móra la Nova (Ribera d'Ebre) el cos de la qual ha aparegut avui en una finca agrícola al costat de l'N-420. La policia indica que el detingut forma part de l'entorn de la víctima, però no ofereix més detalls en el benentès que el cas està sota investigació.

El cos de la noia presentava signes de violència. La família n'havia denunciat la desaparició ahir al vespre perquè no havia tornat a casa, al municipi de Garcia, després de treballar. Segons ha pogut saber l'ACN, es treballa amb la hipòtesi d'un crim de violència masclista. La jove tenia una parella des de feia poc temps i una exparella amb la qual tenia bona relació.

L'avís de la troballa l'ha donat cap a 1/4 de 9 del matí un pagès de la població als vigilants de Móra la Nova. Immediatament després s'han desplegat a la zona diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, entre les quals, la policia científica, que ha recollit indicis i dades sobre el terreny. La comitiva judicial s'ha desplaçat també al lloc dels fets i ha certificat la mort violenta.

Les dones que pateixen una situació de violència disposen del servei d'atenció permanent al número 900 900 120, gratuït i confidencial. També poden trucar al telèfon d'emergències 112.