Un home ha quedat ferit aquest migdia a Berga en caure-li un arbre de grans dimensions a sobre. Els fets han tingut lloc avui al voltant de les 12 del migdia al passeig de la Pau de la capital del Berguedà.

Per motius que encara es desconeixen, l'arbre que està en aquesta vorera ha caigut i ha impactat al cap de l'home, que passava just per l'espai de la calçada habilitat perquè hi transitin els vianants mentre es duen a terme les obres que s'estan fent a la zona. El cop li ha causat un trau al cap. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha destinat dues dotacions, ha traslladat el ferit a l'Hospital de Berga amb diagnòstic menys greu. Al lloc dels fets també s'hi han dirigit patrulles de la Policia Local.

Just a la zona on hi havia l'arbre s'estan fent obres de renovació del paviment d’un tram de la vorera del passeig de la Pau. El regidor de Via Pública, Ubranisme, Obres i Serveis, Aleix Serra, ha assegurat que l'arbre no tenia cap problema conegut. "Pel que hem pogut veure no és que li hagin donat un cop, ni l'hagin trencat o li hagin tallat arrels, sinó que el fet de treure-li la part més superficial de paviment ha fet que es manifestés algun problema estructural que tenia i que fins ara estava amagat", ha assegurat Serra a Regió7 afegint que l'arbre es va plantar fa uns 20 anys i que es mostrava vigorós.