Un veí de Montmajor de 51 anys d'edat va morir aquest diumenge a la matinada en un accident de trànsit a la carretera C-55, entre Súria i Cardona. Es tracta de Josep Maria Montraveta Rosas. L'accident va tenir lloc al voltant de les 5 de la matinada. Dos turismes van xocar frontalment i a conseqüència de l'accident, Montraveta va morir i el conductor de l'altre vehicle va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Josep Maria Montraveta era veí de Montmajor "de tota la vida", concretament de Sant Feliu de Lluelles. De fet, era una persona molt implicada amb el poble i amb les seves activitats culturals. En aquest sentit, des del primer dia va formar part de la colla de Grallers i de Geganters del Comú de Montmajor. Montraveta va començar com a músic tocant el timbal i la caixa i amb els anys va convertir-se en l'encarregat de transportar els gegants en les diferents trobades de la colla. En alguna ocasió també portava els gegants si feia falta. "Sempre estava disposat a col·laborar amb tot", explica Josefina Vilajosana, membre de la colla que destaca que també participava com a figurant en el pessebre vivent del poble.

El funeral per a Josep Maria Montraveta s'ha celebrat avui, a les 5 de la tarda, a l'església de Sant Feliu de Lluelles.