Mor una infermera després de ser violada i torturada pels seus companys de feina

Els presumptes agressors van apunyalar-la i colpejar-la amb crueltat abans de violar-la

Una infermera en una imatge d'arxiu

Una infermera en una imatge d'arxiu / RAWPIXEL.COM

C. G.

Una infermera de la Seguretat Social al Perú ha mort després d'haver estat violada i colpejada amb crueltat en la seva pròpia casa per dos companys de feina. La infermera, de 32 anys i mare de tres fills, havia estat en coma durant més de dues setmanes en un hospital de Lima a causa de la gravetat de les seves lesions.

La Seguretat Social va emetre un comunicat a Twitter anunciant la defunció de la infermera. Els dos presumptes violadors estan detinguts per un delicte de violació sexual i lesions greus. El comunicat també va afegir que la dona havia estat víctima d'agressió sexual i violència física.

Segons la Policia, la infermera va ser apunyalada i colpejada amb crueltat abans de ser violada. Les ferides li van provocar l'amputació d'una cama en un intent per salvar-li la vida. La germana de la víctima havia expressat en un mitjà de comunicació que la cama dreta de la infermera hi havia necrosis, la qual cosa havia portat als metges a amputar-la. Malgrat tots els esforços mèdics i la infraestructura disponible, la infermera finalment va morir.

L'agressió sexual va tenir lloc a la casa de la infermera, on s'estava celebrant una festa a la qual van acudir els dos presumptes violadors. Tots dos es troben detinguts mentre es duu a terme la investigació.

Aquest tràgic succés ha commocionat l'opinió pública peruana i ha portat a moltes persones a demanar una acció més enèrgica per part de les autoritats per combatre la violència sexual i de gènere.