Sant Fruitós acomiada els dos veïns morts en un accident de quad en un emotiu funeral a Manresa

El tanatori Mémora situat al Congost ha quedat petit i molta gent ha seguit la cerimònia des de l'exterior

El funeral pels dos veïns de Sant Fruitós morts en un accident de quad ha omplert aquesta tarda el tanatori Mémora de Manresa

El funeral pels dos veïns de Sant Fruitós morts en un accident de quad ha omplert aquesta tarda el tanatori Mémora de Manresa / OSCAR BAYONA

Redacció

Manresa ha acollit aquesta tarda el funeral de comiat dels veïns de Sant Fruitós, Álex Pérez Cayuela, d'11 anys, i Abel Cayuela Crespo, de 31 anys, que van morir diumenge en un accident de quad. La cerimònia, que ha començat a les 5 de la tarda, ha omplert el tanatori Mémora, amb familiars, amics i companys dels dos joves. L'oratori ha quedat petit i alguns dels assistents han seguit el funeral des de l'exterior.

La sala de cerimònies s'ha omplert de flors, de música i de records dels dos joves, a partir d'una projecció d'imatges i de la intervenció d'un familiar. També s'ha dut a terme un emotiu minut de silenci en record als traspassats, que eren oncle i tiet, i s'ha repartit un recordatori amb una fotografia conjunta dels dos veïns i unes paraules de comiat. Al final de l'acte, els assistents s'han congregat a l'exterior del tanatori per donar al condol a la família.

L'accident de quad

L'accident es va produir en una pista forestal de la finca de les Generes, al terme municipal de Talamanca, però que està a tocar dels municipis de Sant Fruitós de Bages i Navarcles. El quad es va precipitar per un desnivell de més de 50 metres i, a conseqüència de la caiguda, el conductor i l'acompanyant van morir.

Arran de l'accident, es van activar vuit dotacions dels Mossos d'Esquadra i sis de terrestres dels Bombers, així com dos helicòpters i personal del GRAE d'Olot i Cerdanyola del Vallès. També hi van acudir tres unitats, l'helicòpter medicalitzat i un equip de psicòlegs del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos han obert una investigació per esclarir les causes de l'accident.

Subscriu-te per seguir llegint