Un veí de Súria va ser detingut a Tarragona per un atropellament mortal a un home de 73 anys

Segons va avançar Diari de Tarragona, el conductor va ser arrestat per un delicte d'homicidi per imprudència i un altre delicte contra la seguretat del trànsit

Una furgoneta d'atestats de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Una furgoneta d'atestats de la Guàrdia Urbana de Tarragona / Aj. Tarragona

Redacció

Un veí de Súria de 40 anys d'edat va ser detingut divendres a Tarragona per haver atropellat un home quan conduïa amb un camió de repartiment, segons ha publicat el Diari de Tarragona. La víctima, un home de 73 anys d'edat, va morir a causa de l'accident. El surienc va ser detingut per la Guàrdia Urbana de Tarragona per un presumpte delicte d'homicidi imprudent.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 12.30 h del divendres al carrer Vint de Bonavista, número 34. Segons apunta l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, el vianant que va morir atropellat estava creuant correctament un pas de vianants en el moment dels fets. En l'accident hi van treballar tres dotacions dels Bombers, cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona, unitats dels Mossos d'Esquadra i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La Guàrdia Urbana va detenir el conductor i li va dur a terme un test d’alcoholèmia, que va donar negatiu i un de consum de substàncies estupefaents, que està pendent de resultats finals. Tot i això, el Diari de Tarragona apunta que aquest últim test va donar positiu en una de les proves i que ara s'estan analitzant les mostres al laboratori per certificar si el conductor es trobava sota els efectes d'algun tipus de droga.

Subscriu-te per seguir llegint