Una nena de 12 anys ferida greu després de caure d'un segon pis a Maçanet

Els Mossos investiguen els fets i no descarten un intent de suïcidi

El desplegament d'efectius d'emergències ahir al vespre a Maçanet arran dels fets

El desplegament d'efectius d'emergències ahir al vespre a Maçanet arran dels fets / DDG

Eva Batlle

Una nena de 12 anys es va precipitar ahir des d'un segon pis a Maçanet de la Selva i va ingressar en estat crític a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra ho investiguen d'entrada com a un possible intent de suïcidi. També descarten que el motiu que hagi portat la nena a llançar-se sigui assetjament escolar.

Els fets van succeir ahir el vespre en un habitatge de l'avinguda Catalunya i a banda dels Mossos de la comissaria de Santa Coloma, aquest sinistre va obligar a mobilitzar també la Policia Local de Maçanet de la Selva i el SEM.

Van ser testimonis que cap a tres quarts de set van alertar que havia caigut una nena de dalt d'un pis ubicat en aquesta cèntrica Avinguda, situada davant de l'antic cementiri de Maçanet, segons va avançar la Cadena SER. Aquest fet ha commocionat els veïns de la zona.

La menor va quedar inconscient a terra i va ser traslladada pel SEM amb l'helicòpter medicalitzat. Va caure d'un altell que es troba al cim del segon pis de l'habitatge. Inicialment, va ser evacuada crítica al centre sanitari però avui ja es troba estable tot i la gravetat, amb ferides molt greus sobretot a les extremitats.

La menor estudia primer d'ESO a l'institut de Maçanet de la Selva i és del municipi. L'ajuntament va activar els serveis socials i també va alertar l'institut dels fets.