Evacuen un edifici del carrer Sant Miquel de Manresa per una fuita de gas

Es tracta d'un edifici de quatre plantes amb dos habitatges per planta

Els Bombers actuant a la fuita de gas del carrer Sant Miquel

Els Bombers actuant a la fuita de gas del carrer Sant Miquel / Mireia Arso

Arnau Valverde

Arnau Valverde

Els veïns d'un edifici del carrer Sant Miquel de Manresa han hagut de ser evacuats aquesta tarda per una fuita de gas que hi ha hagut al bloc. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís poc abans de 2/4 de 4 de la tarda que informava que se sentia olor a gas en aquest edifici.

Un cop han arribat els Bombers, que hi han destinat cinc dotacions, han comprovat que hi havia gas a les zones comunitàries de l'edifici i també dins d'alguns pisos. Per aquest motiu han decidit evacuar l'edifici, que té 4 plantes i 2 pisos per planta, i han tallat l'escomesa de gas del carrer per aturar la fuita.

Un cop fet això, han demanat ventiladors elèctrics per poder ventilar les zones comunes de l'edifici així com els pisos afectats. Els Bombers creuen que la fuita podria haver-se originat a l'interior d'un pis que està tancat. No hi ha persones ferides ni risc per als edificis o veïns propers.

A 3/4 de 7 de la tarda, els Bombers s'han retirat del servei després de traspassar-lo a la companyia subministradora de gas de l'edifici.