Mor un atleta atropellat per un conductor borratxo a Múrcia que va fugir

Antonio Gómez Luna "Choya", de 36 anys, era professor d'Educació Física i acabava de tornar de la seva lluna de mel

Antonio Gómez Luna "Choya", en una imatge de les seves xarxes socials

Antonio Gómez Luna "Choya", en una imatge de les seves xarxes socials / LOM

Mercedes Alfaro Rueda

L'esportista murcià Antonio Gómez Luna "Choya", de 36 anys, ha perdut la vida en un tràgic accident de trànsit en el municipi de Ricote. Luna, acabat de casar i pocs dies després de retornar de la seva lluna de mel, va ser atropellat per un vehicle mentre entrenava amb la seva bicicleta. El conductor del cotxe va fugir del lloc dels fets i posteriorment va ser localitzat i va donar positiu en alcohol.

Després de ser ingressat a l'UCI d'un centre hospitalari de Múrcia, Luna va morir cinc dies després. La seva mort ha deixat un profund impacte a la regió, on Luna, fill d'una família de mestres i ell mateix professor d'Educació Física, era molt estimat.

Inseguretat a les carreteres

Les reaccions de dol i consternació van inundar ràpidament la regió després de la notícia de la defunció de Luna. La Federació d'Atletisme de la Regió de Múrcia va emetre un comunicat lamentant la inseguretat a les carreteres i demanant conscienciació.

Gran commoció a la regió

Diverses autoritats locals, incloent-hi la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Archena i els consistoris d'Abarán i Ricote, van expressar les seves condolences i van ressaltar el compromís de Luna amb l'esport. L'alcalde de Molina, Eliseo García, va enviar un missatge de suport a la família, alumnes i personal del centre educatiu on treballava Luna, ressaltant la seva dedicació i compromís amb l'educació.

Antonio Gómez Luna va ser acomiadat en un commovedor acte a l'església de San Pablo, a Abarán, on una multitud es va reunir en silenci i amb gran respecte per retre homenatge a l'estimat esportista. Arran d'aquest tràgic succés, les xarxes socials s'han omplert de missatges de condolença cap als familiars, amics i companys d'Antonio, mostrant el gran impacte que ha tingut la seva pèrdua en la comunitat.