La Policia Nacional ha detingut dos homes de 31 i 42 anys per cultivar i vendre marihuana a través d’enviaments postals. Els agents han desmantellat una plantació a Igualada situada a l’interior d’un habitatge. Els detinguts, d’origen italià, envasaven la droga al buit i l’enviaven a diversos punts d’Itàlia. Tots dos, sense antecedents, han ingressat a presó provisional després de passar a disposició judicial. Se’ls atribueix un delicte contra la salut pública.

La investigació va començar a Sagunt el passat mes de març, quan els agents van tenir constància de l’enviament d’un paquet a través d’una empresa de missatgeria que contenia tres bosses d’una substància vegetal de color verd. Els agents van localitzar les persones que havien fet l’enviament des d’Igualada.

Els agents van escorcollar un habitatge a la capital de l’Anoia i van intervenir 273 plantes de marihuana, bosses amb substància seca amb un pes total de 20 quilos, 800 grams de pol·len d’haixix i 23 d’opi, pastilles d’MDMA, 6.750 euros en efectiu i bàscules de precisió.