Continua la recerca de José de Arcos Ballesteros, el veí de Sant Vicenç de Castellet desaparegut dissabte passat a Lourdes, França. L'home havia viatjat al santuari amb un grup de la penya blaugrana del poble, quan es va separar dient que anava comprar a la farmàcia i ja no va tornar. L'home té 74 anys i principi d'Alzheimer.

Aquest dijous es va reforçar la recerca de l'home amb una batuda del terreny proper a la zona on va desaparèixer en la què van participar una seixantena de persones de diversos cossos de seguretat francesos, però no hi va haver èxit. Aquest batuda va arribar 5 dies després que la família denunciés la desaparició. De fet, van criticar la inacció dels serveis de seguretat francesos en les primeres hores de la desaparició.

L'alcalde de Sant Vicenç, Dani Mauriz, ha viatjat a Lourdes aquest divendres per interessar-se per la recerca i per donar suport a la família. Mauriz s'ha reunit amb l'alcalde del municipi francès i amb els cossos d'emergència i ha assegurat que la recerca continuarà, tot i que no es poden assegurar tots els recursos dels cossos de seguretat per aquest dispositiu.