Una dona de 25 anys ha estat detinguda per agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell com a presumpte autora d'un delicte de robatori violent i un delicte de lesions a un supermercat Bonarea del mateix municipi. La víctima de l'agressió, una treballadora de l'establiment, va necessitar assistència mèdica com a conseqüència de les lesions sofertes. Hi ha una segona dona investigada pels mateixos fets.

La investigació es va iniciar el 26 d'agost quan els agents van tenir coneixement d'un robatori violent en un establiment alimentari del municipi de Martorell. Dues dones, acompanyades d'un menor en un cotxet, van passar per la línia de caixa sense pagar i van intentar endur-se una bossa amb productes de l'establiment. Una de les dones va arribar a agredir una de les treballadores quan aquesta ho va intentar impedir. La víctima de l'agressió va necessitar assistència mèdica com a conseqüència de les lesions sofertes.

Gràcies a les gestions d'investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els investigadors van aconseguir identificar les dues presumptes autores del robatori. Finalment, el 4 de setembre, els agents van detenir la presumpte autora del robatori violent i de les lesions. L'arrestada, amb tres antecedents policials, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell. L'altre dona, també investigada pels fets, resta a l'espera que la citi el jutge.