Un olesenc s'enfronta a una petició de condemna de 22 anys de presó acusat d'apunyalar i assassinar un altre home a Olesa de Montserrat el març del 2021.

Els fets van tenir lloc el 13 de març del 2021. Segons apunta l'escrit de fiscalia, l'acusat, la víctima i una dona es trobaven al domicili de l'encausat, al carrer Progrés. Al voltant de les 4.40 h, i sense que hi hagués una discussió prèvia, l'acusat va propinar una apunyalada a la víctima que li va arribar a perforar un pulmó. La víctima, ferida, va abandonar el domicili, va baixar al carrer i va acabar morint allà mateix a causa de l'apunyalada.

Segons apunta l'acusació, l'encausat va netejar la sang de la porteria de l'immoble i va intentar col·locar el cadàver al maleter del seu vehicle, quan va ser sorpès per veïns de la zona que van avisar a la policia. Posteriorment l'acusat va ser detingut.

Per aquests fets la fiscalia l'acusa d'un delicte d'assassinat amb l'agreujant de traïdoria ja que considera que va atacar la víctima sense que aquesta es pogués defensar. La petició de condemna és de 22 anys de presó i també demana que s'indemnitzi amb 100.000 euros als fills de la víctima i amb 40.000 euros la seva àvia.

El judici, amb jurat popular, es celebrarà aquest dimarts al matí a l'Audiència Provincial de Barcelona.