Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte un home, de 25 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa ja que va apunyalar un altre home a un bar de Puigcerdà deixant-lo ferit greu. Abans, ja s'havia detingut una dona pels mateixos fets.

Els fets van succeir el passat 7 de setembre, a les 21:50 hores, en una terrassa d'un bar situat a l'encreuament entre el carrer dels Ferrers i el Passeig 10 d’abril. Per motius que es desconeixen, es va produir una baralla en la que hi van participar unes 6 persones. Durant la baralla, un home va patir una agressió amb arma blanca. Immediatament van traslladar a la víctima, de 47 anys, a l'hospital de Puigcerdà i des d'allà el van derivar en estat greu a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Hores després es va detenir una dona, de 49 anys, per la seva presumpta relació amb l'agressió, però la investigació va continuar ja que es tenia informació que podien estar implicades altres persones. Finalment, el passat dissabte es va detenir un home, de 25 anys, com a presumpte autor de l'agressió.

El detingut, que té antecedents, va passar l'endemà de la detenció a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.