Els Mossos d'Esquadra han detingut a Igualada un home com a presumpte autor d'onze delictes de robatori amb força a interior de domicili, quatre d'ells en grau de temptativa a Vallbona d'Anoia i Piera. L'arrestat sempre accedia als domicilis fent servir la mateixa estratègia, entrava a les cases escalant i intentava forçar o trencar alguna finestra.

La detenció, que va fer-se el 13 de setembre, ha clos una investigació oberta el passat mes de juliol arran d'una sèrie de robatoris amb força en domicilis de Vallbona d'Anoia i Piera. El lladre, de 33 anys, sempre utilitzava el mateix modus operandi. Entrava a cases a quatre vents i adossades amb el mètode d'escalament i forçava o trencava les finestres. Un cop dins s'emportava joies, objectes electrònics i diners.

Va cometre un total de set robatoris a Piera, tres d'ells en grau de temptativa, i quatre robatoris més a Vallbona d'Anoia, un en grau de temptativa. El detingut va passar el dia 15 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.