Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Accident entre un cotxe i un bus urbà a Igualada amb un ferit

A Callús, Cercs i a la capital de l'Anoia hi ha hagut tres sortides de via a la matinada amb conductors joves implicats

A Sant Joan de Vilatorrada han hagut de treure un cotxe que havia quedat mig penjat en un barranc

Un bus urbà d'Igualada Arxiu/Masats

Un cotxe i un autobús urbà van xocar ahir dissabte a l'avinguda del Mestre Muntaner d'Igualada. L'accident, segons informació dels Bombers, es va produir pels volts de les 8 del vespre. A l'autobús hi anaven passatgers, que en van baixar i no van patir danys. Pel que fa al cotxe, hi viatjaven dos adults, un dels quals, el copilot, de 22 anys, va ser atès in situ pel SEM i traslladat a l'Hospital d'Igualada policontusionat. Fruit del xoc, hi va haver danys a la part frontal del cotxe i es van activar els airbags. Hi van anar dues dotacions del Bombers.

A Sant Joan de Vilatorrada, pels volts de les 9 del vespre, es va fer una actuació al carrer de les Acàcies, on va quedar penjant sobre un barranc d'uns 25 metres un cotxe sense ningú a l'interior. La Policia Local va demanar ajuda als Bombers per la por que el vehicle caigués sobre una masia que hi havia a sota. El cotxe es va lligar a un arbre per estabilitzar-lo i, posteriorment, una grua amb un braç elevador el va enretirar.

A 2/4 de 6 de la matinada d'avui diumenge, a la C-36, a Callús en direcció Cardona, un cotxe ha col·lidit contra la tanca en una sortida de la via. Quan els Bombers hi han arribat hi havia un home de 21 anys fora del vehicle. No estava ferit.

A Igualada, a l'A2 en direcció a Lleida, a 2/4 de 7 del matí, ha passat un cas semblant. Un cotxe ha xocat contra la mitjana. El conductor ha resultat ferit lleu, ha estat atès pel SEM i hi ha hagut una alta voluntària.

Al cap d'una hora, a 2/4 de 8 del matí, a la C-16, a Cercs en direcció a Berga, un cotxe amb quatre ocupants ha sortit de la via i ha quedat semibolcat en un marge. Les quatre persones han sortit del cotxe, dues il·leses i dues amb molèsties, que han estat ateses pel SEM. Els Bombers han apartat el cotxe al voral, pendents de la grua. El conductor té 25 anys.

Compartir l'article

stats