Un jutjat ha perdonat un deute de 445.000 euros a una manresana per la Llei de la Segona Oportunitat. La dona havia acumulat el deute amb els bancs després d’haver d’assumir una hipoteca que abans tenia compartida amb el seu marit, amb qui s’havia divorciat. 

Segons explica el bufet d’advocats Repara tu Deuda, que són els que han portat el cas, la dona tenia una hipoteca amb el marit durant la seva època de casada fins que, quan es va separar, li va recaure tot a ella. Això va fer que comencés a necessitar més crèdits i préstecs fins que, finalment, es va veure en una situació de sobreendeutament de la qual no va poder sortir. Finalment, ha aconseguit cancel·lar aquest deute en una sentència emesa pel jutjat de primera instància i instrucció núm. 5 de Manresa emmarcada en la Llei de la Segona Oportunitat. 

Repara tu Deuda assegura que els perfils de les persones que s’acullen a la Llei de la Segona Oportunitat és molt variat. Pares que van avalar els seus fills, petits empresaris que van muntar un negoci o que van fer inversions amb resultats negatius, persones que es troben en situació d’atur o que han patit unes circumstàncies laborals difícils, i particulars que han estat víctimes d’algun tipus d’engany en són alguns exemples