Un home de 46 anys i veí de Piera ha mort aquest dijous en un accident laboral a la zona del polígon industrial de Navàs, segons un comunicat del consistori municipal. Regió7 ha pogut saber que l'accident mortal ha tingut lloc a la nau de l'antiga fàbrica Barbesa, al final del carrer Ter.

A través d'una publicació, posteriorment esborrada, a les xarxes socials, l'Ajuntament ha informat que l'incident s'ha produit aquest matí a la zona del polígon. La víctima era un treballador d'una empresa externa. El consistori ha lamentat l'accident i ha transmés el condol als familiar i companys del difunt.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat els fets i han explicat que, pels volts de 3/4 d'11 del matí, el treballador estava revisant el sostre d’una empresa per fer la instal·lació fotovoltaica quan aquest ha cedit i ha caigut d’una alçada aproximada de 14 metres. L’home ha mort a l’acte.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Manresa, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos han obert una investigació i han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Tres accidents laborals a Catalunya aquest matí

A banda del de Navàs, aquest dijous al matí s'han registrat dos accidents laborals més a Catalunya. Ambdós s'han produït a la demarcació de Girona. El primer d'ells ha tingut lloc poc abans de les 8 del matí al municipi de Fontcoberta (Girona), on un paleta de 40 anys ha perdut la vida en caure-li part d'un mur d'una masia.

Dues hores més tard, al voltant de les 11 del matí, s'ha alertat d'un altre incident laboral, aquest cop a Salt (Girona).Tres treballadors han resultat ferits, un de greu i dos de poca gravetat, en ensorrar-se una forjat de les obres d'ampliació de l'Espai Gironès. 

Un efectiu dels Bombers de la Generalitat a l'Espai Gironès, després de l'ensorrament d'una bastida Marc Martí