Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un noi de 23 anys, veí de Cabrera d’Anoia, que la matinada d’aquest dilluns va arribar amb ferides greus a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, on va perdre la vida, després d'uns incidents al municipi anoienc que es troben sota secret de sumari

La víctima, que era «un noi molt conegut al municipi», segons confirma l’alcalde de Cabrera d’Anoia, Juan Manuel Díaz, estaria relacionada amb uns fets ocorreguts al municipi anoienc que, segons les primeres informacions, podrien estar vinculats amb un crim de tràfic de drogues, però la policia catalana descarta confirmar la causa de la mort, ja que la investigació continua oberta

Els Mossos van rebre l’avís prop de 3/4 de tres de la matinada per part de la Policia Local de Vilafranca, quan l'home va arribar amb ferides greus al centre mèdic, on es desconeix si va arribar per propi peu o bé algú el va traslladar fins a l’hospital comarcal. Malgrat l’atenció mèdica rebuda, el jove va morir poc després per la gravetat de les ferides que presentava. 

La Divisió d’Investigació Central de la Regió Policial Central ha obert una investigació per esclarir els fets, dels quals aquesta tarda encara no n'havien transcendit més detalls per part de les fonts oficials. Tot i això, alguns mitjans com El Caso, apunten que les ferides del jove van ser causades per una arma de foc, una informació que els Mossos no han confirmat, tenint en compte que el cas es troba sota secret de sumari. 

El batlle ha condemnat els fets i ha explicat a aquest diari que l'Ajuntament s'ha posat a disposició dels familiars de la víctima, que era veí del municipi. L'alcalde assenyala que estan «molt dolguts» per una mort que «ha consternat el municipi», tenint en compte que es tractava «d’un noi molt conegut per als veïns del poble». Sobre la mort del jove, el batlle ha explicat que els Mossos estan investigant les causes de l’incident i que el consistori ha aportat tota la informació necessària per resoldre el cas.