La manifestació contra la inseguretat que se celebrarà aquest dijous a Manresa vol ser contrària a qualsevol moviment racista o xenòfob. Així ho han explicat els organitzadors de la protesta ciutadana, en un comunicat en què deixen clar que "es condemnara qualsevol persona que defensi o proclami càntics racistes o en contra de cap col·lectiu social en el transcurs de l'acte".

En el comunicat, expliquen que els organitzadors de la manifestació "som persones sense pertinença a cap partit polític. Veïns, comerciants, restauradors, professionals de diferents sectors, treballadores i treballadors de molts àmbits, jubilats i jubilades, totes elles contràries a moviments racistes i xenòfobs".

Els organitzadors també confien que la manifestació "serà un gran èxit", a partir del suport de "moltes persones i entitats que s'han adherit, com ara la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa, Manresa Comerç o el Rotary Club Manresa".

D'altra banda, demanen al consistori que "escolti i accepti la col·laboració ciutadana per revertir aquesta situació, i així construir una Manresa millor".