Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Així és conviure amb una olor corrosiva: «Els veïns del Calvet volem solucions per un problema que ens afecta la salut»

Rosario Sánchez denuncia que no s'han invertit prou recursos a buscar l'origen de les olors nocives

Rosario Sánchez, una de les veïnes del Calvet afectades per les fortes olors que ha de dur mascareta per la sensibilitat als components químics L.S.

Rosario Sánchez és una de les veïnes de la urbanització del Calvet més afectada per unes olors nocives procedents del clavegueram que li han portat problemes de salut. 

De quina forma els afecten les olors que procedeixen del clavegueram? 

Ja fa molts anys que hem de conviure amb aquestes olors de dissolvent que apareixen, de cop i volta, pels desaigües de casa. Realment és una olor molt forta que, en el meu cas, em genera una sensació d’ofec i d’irritació que m’impedeix estar a casa. 

Les olors li han ocasionat problemes en la salut?

Després de tantes visites al metge per les reaccions que em provoquen les olors, em van acabar diagnosticant sensibilitat química múltiple. La meva vida ha canviat completament al ser incapaç de tolerar qualsevol substància química i sempre he de dur mascareta a l'exterior. El pitjor és quan he de marxar de casa meva per les fortes olors.  

En aquests anys, s’ha fet prou per trobar una solució?

Portem anys amb aquestes olors i ningú ha estat capaç de trobar-ne l’origen. No s’hi han destinat els suficients recursos a buscar-ho. Només demano que hi hagi una preocupació real pel problema perquè ningú més es trobi en la mateixa situació.

Compartir l'article

stats