Sant Vicenç de Castellet recupera aquest diumenge la festa de Sant Antoni Abat. Cavalls i carruatges tornaran a tenir el protagonisme als carrers del municipi en el marc de la festa dels Tres Tombs, després del parèntesi de l’any passat a conseqüència de la situació de pandèmia.

L’Associació Cultural de Carreters i Cansaladers de Sant Vicenç de Castellet, adherida a la Federació Catalana dels Tres Tombs, ha fet un esforç per recuperar la festa popular de Sant Antoni Abat. Els actes començaran a partir de les 8 del matí amb la despertada, continuaran amb la concentració al porxo de Cal Soler i la passejada musical fins a l’església. La repicada de campanes i la benedicció dels cavalls i de tots els animals participants donaran el tret de sortida a la cercavila popular a les 12 del migdia.

Els abanderats d’aquest 2022 seran Míriam Diaz, capitana de bandera, Josep Granel, banderer, i Joan Casals i Jordi Tenesa, que exerciran de cordonistes. La cercavila popular comptarà amb l’acompanyament de la Banda del Triangle de Sants de Barcelona. Els actes es clouran amb el ball de Sant Antoni a la sala de Cal Soler. A partir de les 6 de la tarda, es programarà l’actuació del grup Duet Solistes.