Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
El pastor Sergi Alba iniciant la transhumància
DAVID BRICOLLÉ
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.
Té 25 anys, des de nano ha conviscut i ha tingut cura de bestiar, durant anys ha fet de pastor per a altres propietaris, i des d’en fa tres té el seu propi ramat que cuida durant tot l’any per produir xais per al consum de carn. Es diu Sergi Alba i és un dels pocs pastors que queden a Manresa. Els seus més de 350 caps de bestiar els té habitualment a la zona de la Torre de Santa Catarina, per on pasturen cada dia lliurament en diferents finques fins a Sant Salvador de Guardiola. Aquest divendres, però, ha fet un pas més. S’ha convertit en un dels joves i escassos pastors que des del Bages emprenen el camí de la transhumància perquè el seu bestiar gaudeixi durant l’estiu de les pastures de l’alta muntanya. En aquest cas, de l’entorn de Gósol.