Solsona enrama els carrers per donar la benvinguda al Carnaval

Dels carrers que han decorat les comparses, el que ha agradat més és el dedicat alMundial de futbol de la colla dels Margaritus

Un carrer decorat amb temàtica del Carnaval

Un carrer decorat amb temàtica del Carnaval / Olga Gili

Pilar Màrquez

Pilar Màrquez

Solsona ha enramat els carrers i les places del nucli antic per rebre el Carnaval, la festa més esperada de l’any. La decoració de les comparses té en alguns casos motius d’actualitat i humorístics. Per exemple, el que enguany ha sortit guanyador com a millor carrer està dedicat al Mundial de futbol i ha estat guarnit per la colla dels Margaritus. Una pilota enorme al centre i una porteria són alguns dels elements que s’han penjat per engalanar-lo.  

Els carrers mostren garlandes creatives i originals des del passat diumenge i lluiran així fins al 26 de febrer quan després dels dies de gresca els carrers solsonins tornaran a la normalitat. 

Les enramades tenen temàtiques d'actualitat i humor

Les enramades tenen temàtiques d'actualitat i humor / Olga Gili

Tothom que vulgui veure el divertit resultat de les enramades pot passejar pel nucli antic de Solsona i es trobarà, entre altres, carrers d’on pengen cubs de Rubik, cintes de tots els colors, pancartes iròniques sobre la recollida de residus porta a porta, un ninot de neu o, fins i tot, un Only Fans

El centre històric de Solsona també veu durant aquests dies com les colles canvien els noms de carrers i places per sumar-los a la sàtira del Carnaval. "La placeta de la santa figa" o el "tray, to the pipi Street" han arrencat ja més d’un somriure als veïns i veïnes.

La jornada del passat diumenge que va començar amb les enramades va continuar amb la mostra de bestiari a la Sala Polivalent que va omplir-se també de gom a gom per a l’ocasió. 

Després de tots els actes d’aquests dies previs, el Carnaval començarà aquest dijous de forma oficial.

Font de la plaça de Sant Joan engalanada

Font de la plaça de Sant Joan engalanada / Olga Gili

Carrers engalanats i sàtira al nucli antic de Solsona

Carrers engalanats i sàtira al nucli antic de Solsona / Olga Gili