La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.
Ampansrenova la imatge de marca de la formatgeria Montanyola
La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.
Ampansrenova la imatge de marca de la formatgeria Montanyola
La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.
Ampansrenova la imatge de marca de la formatgeria Montanyola
La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.
Ampansrenova la imatge de marca de la formatgeria Montanyola
La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.
Ampansrenova la imatge de marca de la formatgeria Montanyola
La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.
Ampansrenova la imatge de marca de la formatgeria Montanyola
La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.
Ampansrenova la imatge de marca de la formatgeria Montanyola
La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.
La formatgeria Muntanyola d’Ampans va sobre rodes. Especialment enguany, quan l’empresa preveu tancar amb una producció rècord de 350.000 litres de llet de cabra i 45.000 formatges de les seves catorze varietats. El projecte d’Ampans a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest exercici, segons avança Toni Espinal, director general de la fundació, amb 700.000 euros de facturació, i preveu créixer el 20% en producció anual i arribar en tres anys als 1,2 milions d’euros facturats.