- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
Veure més galeries relacionades
ACN
Veure galeria >Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Àlex Guerrero
Amb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardadesAmb forts aplaudiments i amb gana per dinar. Així ha acomiadat el nombrós públic assistent la demostració de cuina en directe que ha fet aquest diumenge al migdia el mediàtic xef manresà Jordi Cruz al Museu de la Tècnica de Manresa, i que ha servit de cloenda de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest cap de setmana. Ha estat un final d’etiqueta amb Jordi Cruz i amb la també reconeguda xef Ada Parellada, que l’ha precedit, amb uns receptaris amb què tots dos han volgut homenatjar el prestigiós cuiner manresà Ignasi Domènech més enllà del seu conegut bacallà a la manresana.