Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Presentació del formatge Lúpulus d'Ampans al restaurant Les Grands Buffets
Gemma Camps
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.
Es diu Les Grands Buffets. És un restaurant fundat a Narbona (França) el 1989 i pot presumir d'ostentar el rècord Guinness per disposar de l'assortiment de formatges més gran del món, a banda de ser considerat el restaurant més gran de França, tant per la seva gran oferta gastronòmica com per la seva facturació. En total, ofereix 111 formatges, als quals se sumarà a partir d'ara una nova varietat molt propera a casa nostra. La primera catalana que s'hi afegeix: un formatge artesanal de la formatgeria Muntanyola de la Fundació Ampans de Manresa. En concret, el Lúpulus de Formatges Muntanyola. A l'hora d'incorporar-lo n'han valorat la qualitat del producte i el projecte social que hi ha al darrere.