El gelat saludable que pots menjar tots els dies de l'estiu: sense sucres i amb només 3 ingredients

Gaudeix sense remordiments del dolç per excel·lència quan arriba la calor

Gelats

Gelats / Pixabay

A. Niego

Si ets dels quals vol cuidar la línia també a l'estiu, però sense renunciar als plaers del menjar més refrescant, has de conèixer aquesta recepta per a no deixar de menjar gelats i gaudir sense remordiments de les postres per excel·lència de l'època estival. No renunciïs al dolç de l'estiu per comptar calories perquè existeix la versió més saludable dels mítics gelats mágnum que podràs preparar a casa amb només tres ingredients i amb moltíssim sabor. Una vegada que els provis no podràs parar de fer-los.

Ingredients:

  • Dos plàtans
  • Formatge fresc batut o iogurt natural
  • 30 grams de crema de cacauet o de qualsevol crema de fruita seca
  • Xocolata negra per si vols fer-li una cobertura

Elaboració:

  1. Col·loca en una batedora el plàtan, el formatge fresc batut i la mantega de cacauet o d'una altra fruita seca triada. Tritura tot fins a obtenir una mescla homogènia.
  2. Aboca aquesta mescla en motlles per a gelat i porta al congelador durant un mínim de quatre hores.
  3. Banya'ls en xocolata negra fosa amb trossets de fruita seca per a donar-li un toc cruixent i deliciós.