RECEPTA | Bacallà a la brasa amb arròs de botifarra negra i garoines

Bacallà a la brasa amb arròs de botifarra negra i garoines

Bacallà a la brasa amb arròs de botifarra negra i garoines / RG7

Dolors Gómez

Dolors Gómez

Ingredients

  • 4 trossos de bacallà dessalat (morro)
  • 150 g botifarra negra
  • 100 g ceba sofregida
  • 100 g tomàquet sofregit
  • 2 grans d’all
  • 500 cc fumet de peix
  • 50 g mongetes tendres
  • 50 g pèsols
  • 4 garoines
  • 300 g arròs Carnaroli
  • Sal
  • Oli

Preparació

  • Tallem la botifarra negra a daus petits i la sofregim en una cassola. Afegim la ceba i el tomàquet sofregit, els alls trinxats i les verdures. Ho sofregim durant dos minuts, afegim l’arròs i també el sofregim una mica. 
  • Aboquem el fumet, ho tapem i ho posem al forn durant 16 minuts a 200 graus.
  • Passem el bacallà per una mica d’oli i el fem a la brasa.
  • Posem el bacallà sobre el plat acompanyat de l’arròs i per sobre la polpa de les garoines i un raig d’oli.