11 de desembre de 2008
11.12.2008
Cantante

Robbie Williams busca extraterrestres sota el mar

10.12.2008 | 12:54
Robbie Williams busca extraterrestres sota el mar

La fascinació de Robbie Williams per l'univers li ha dut a voler investigar en les profunditats del mar per a veure si allí podria obtenir noves pistes sobre si hi ha vida fora del nostre planeta.

"He escoltat que hi ha hagut avistamientos de coses caient en l'aigua i seria molt emocionant explorar el mar amb la moto aquàtic, sabent que podria haver alguna cosa aquí baix", va explicar el propi cantant que inspeccionarà la zona de Malibú, ja que la majoria d'aquests avistamientos va anar en aquesta zona.

D'aquesta forma, segons una informació de 'Contactmusic', recollida per otr/press, l'interpreti de 'Angels' ja ha disposat tot per a viatjar a la costa californiana on, assenyala, podrien amagar-se alguns dels éssers de l'espai que visiten el nostre planeta.

Així, no descarta poder trobar en el fons de l'oceà Indico proves amb les quals demostrar que existeix la vida extraterrestre. Així ho creu ell des de fa anys, quan va començar amb els seus estudis sobre aquest tipus de fenòmens. Segons l'artista anglès creu en aquesta possibilitat perquè ell mateix ha tingut tres avistamientos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema