12 de desembre de 2008
12.12.2008
Agresió

Sergio Ramos pagarà 6.000 euros per pegar un reporter

11.12.2008 | 13:42

El futbolista del Reial Madrid Sergio Ramos ha estat condemnat a pagar una multa de 6.000 euros per agredir un reporter cordovès en un pub de la zona del Vial Nord el mes de juliol passat i a més, haurà d'indemnitzar-lo amb 90 euros per les lesions causades.

Així ho ha manifestat a Europa Press el reporter que ha informat que està estudiant recórrer la sentència, ja que ell només rebrà 90 euros, cosa que ni tan sols equival a les ulleres i la camisa que se li van trencar quan hi va haver la baralla, el passat 19 de juliol, en el moment en el qual el reporter d'una televisió local va accedir a l'interior del pub Abril amb la intenció de gravar un programa d'entrevistes.

L'agredit ha explicat avui que ell té un contracte amb l'establiment per entrar a gravar quan vulgui, pel que va avisar que anava a fer-ho i quan va entrar, Sergio Ramos, al costat del porter del Liverpool, Pepe Reina, i el futbolista del València, David Villa, els va comentar que els anava a gravar, i mentre aquests hi van accedir, Sergio Ramos va dir que no.

Llavors, el reporter, abans de gravar li va preguntar que si l'estava molestant, el futbolista li va respondre que no ho fes, aquest li va tornar a preguntar que si l'estava molestant i va ser llavors quan Ramos li va donar un cop de puny.

L'agredit vol deixar clar que ell no va insistir a gravar i que fins i tot no havia de demanar permís perquè té un contracte del local per gravar-hi. És per això, i ja que només rebrà 90 euros d'indemnització, que no descarta presentar un recurs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook