16 de desembre de 2008
16.12.2008
Nadal en família

Madonna i Guy Ritchie passaran junts els nadal

16.12.2008 | 13:00

No sol ser habitual que en les disputes conjugals s'aconsegueixi deixar a un costat les rencillas i s'anteposi la felicitat dels nens. Afortunadament, Madonna i Guy Ritchie ho han aconseguit.

A pesar que la ex parella encara camina immersa en el debat sobre on viuran els seus plançons, de mutu acord han decidit passar junts els nadal.

La reina del pop va abandonar Londres després de la ruptura i ara viu de nou als Estats Units. Per això vol que els seus fills es mudin amb ella a Nova York. Ritchie, per la seva banda, vol que el seu fill Rocco sigui educat a Londres. Malgrat aquest xoc d'interessos, ambdós han aconseguit posar-se d'acord per a passar junts les festes i que, així, els petits puguin gaudir d'uns nadal familiars.

Actualment els nens estan residint amb Madonna, pel que ha estat ella la qual ha acceptat viatjar perquè puguin passar uns nadal familiars. Segons declaracions properes a la parella al "Mail on Sunday" recollides per Otr/press, "Madonna i Guy volen el millor per als nens i per això ella ha decidit tornar al Regne Unit, perquè puguin estar amb el seu pare". El pla és que la cantant es desplaci el 23 de desembre a Londres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook