L'any 1969 va llançar a la fama Margit Kocsis, que va passar a ser coneguda com "la noia del cavall blanc". La protagonista del remake és valenciana, i es diu Sònia Palop. Tret del color del cabell, poques semblances tenen l'una i l'altra. Sense anar més lluny, Margit era pintora i Sònia és amazona. Les similituds de l'altre protagonista de l'anunci són més evidents, i és que el cavall actual, Hacendoso, és descendent del que muntava Margit.

La noia rossa enfundada en una camisa blanca masculina que galopava apassionadament sobre un cavall blanc per una platja gaditana ha tornat. La marca de brandi Terry Centenario ha decidit commemorar el quarantè aniversari del seu anunci més famós fent-ne un remake. Aquesta vegada, però, la imatge de la rossa amazona sobre el cavall blanc i la de l'espanyol observant-la mentre s'empassava el brandi i que després, amb una veu profunda, deia "Terry me va. Usted sí que sabe" només es podrà veure per Internet i a les sales de cinema, ja que avui (a diferència dels anys 60 i 70) la pubilicitat de begudes d'alta graduació està prohibida a la televisió.

Evidentment, ni l'amazona ni el cavall de l'actual espot no seran els mateixos que els que apareixien als televisors dels anys 60 i 70. Fa 40 anys, la noia que deixava bocabadats els teleespectadors davant les pantalles en blanc i negre era la model holandesa Margit Kocsis, que es va establir a Argelaguer (la Garrotxa), perquè el seu marit era d'allà. A la Garrotxa va ser on, més endavant, Kocsis va començar una carrera artística canviant el cavall pel cavallet. Després de rodar l'anunci, Kocsis, aliena a les passions que aixecava, es va refugiar en la pintura i va ser a la població garrotxina on va muntar el seu taller i on pretenia arreglar la masia on vivia. Aquest desig, però, li va truncar la mort, el desembre de 1984, tot just als 43 anys.

La noia de la camisa blanca d'avui és Sònia Palop, una amazona de doma clàssica que dimecres va intentar emular Kocsis en la gravació de l'espot. El cavall, l'altre protagonista de la publicitat, és Hacendoso, de 13 anys i descendent directe del que muntava Margit Kocsis ara fa 40 anys. El paisatge tampoc no serà el mateix: en lloc de triar serralades desertes o platges inhòspites com es va fer als anys 60 i 70, el remake s'ha rodat sobre l'asfalt: als carrers d'Alacant, on ja queden pocs metres de platja per edificar.