05 de novembre de 2009
05.11.2009

La Factoria d'Imatges i Enric Rovira comercialitzen l'aualé, un joc africà

El tauler està fet artesanalment amb fusta d'iroc i les fitxes són de cafè i cacau

05.11.2009 | 08:57
Bernat Casanovas, de la Factoria d´Imatges, i el xocolater Enric Rovira amb un awalé

L'empresa de Cabrianes La Factoria d'Imatges i el xocolater Enric Rovira han unit esforços en un singular projecte per donar difusió i comercialitzar l'aualé, un joc africà que, segons els impulsors d'aquesta iniciativa, en alguns paï-sos d'Europa està molt arrelat.
La Factoria d'Imatges, dedicada al disseny multimèdia i la creació jocs, ha impulsat la iniciativa en la qual Enric Rovira s'ha involucrat fent les fixes del joc que s'elaboren amb cafè africà i cacau. En el joc original, però, les fitxes amb les quals es juga són llavors de cacau. El tauler del joc està fet artesanalment a Àfrica amb fusta d'iroc.
El joc s'ha posat a la venda a través d'internet, a la pàgina web www.awale.cat, aquesta setmana al preu de 38 euros i se n'ha fet una tirada inicial de 1.000 unitats.
La vocació dels promotors d'aquesta iniciativa és poder-se adreçar tant a les famílies interessades a conèixer nous jocs com també a les empreses que puguin considerar que aquest joc és un bon obsequi per a les properes dates nadalenques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook