El director suec Jonas Åkerlund, realitzador de vídeos musicals de Madonna, U2, Metallica o Roxette, assegura que Lady Gaga té el "potencial" per convertir-se en la nova reina del pop, segons va dir al canal de música MTV.

Akerlund va treballar recentment amb Gaga per als vídeos dels temes "Paparazzi" i el més recent "Telephone" en què la jove camaleònica comparteix escena amb Beyoncé.

"Fa dotze anys que conec a Madonna i només he fet dos vídeos amb Gaga, el futur dirà però penso que Gaga té tot el potencial, les eines i el cervell per portar la seva creativitat tan lluny com vulgui", va comentar Akerlund, qui va dirigir entre d'altres " Ray of Light "o" Music ", de Madonna.

"Realment no m'agrada comparar artistes amb els quals he treballat perquè tots ells són únics i diferents. Una cosa és segura, Gaga és una veritable artista. Té un enorme talent i treballa dur. Això em fa pensar en Madonna, perquè Madonna sempre treballa més que ningú ", va explicar Akerlund.

El realitzador va indicar a més que les dues cantants són molt "creatives" i centrades en la seva carrera, per sobre de "rumors estúpids i xafarderies".