L'extennista Arantxa Sánchez Vicario acaba de publicar un llibre amb les seves memòries en el qual deixa constància que el tennis ha estat la seva vida, però també que la relació amb la seva família està trencada, i tot per problemes econòmics.

Segons explica la protagonista, els seus pares van tenir potestat sobre ella durant tota la seva carrera. "La meva mare decidia el meu pentinat, la meva roba... Quan em comprava alguna cosa pel meu compte, poques vegades li agradava", explica l'extennista. Del seu pare, Emilio Sánchez, assenyala que es va encarregar d'administrar els seus interessos. Actualment, la protagonista no té cap tipus de relació amb cap membre de la seva família.

Després de la retirada va arribar la sorpresa i amb ella, la decepció. I és que, segons ha calculat Sánchez Vicario, en els 17 anys de carrera va guanyar 45 milions d'euros. Una xifra de la qual mai va gaudir.

Els problemes amb hisenda encara estan en mans dels seus advocats, ja que les liquidacions tributàries de cinc anys no van ser pagades perquè constava que la seva residència fiscal era a Andorra. "M'han deixat sense res, estic endeutada amb hisenda i les meves propietats són molt inferiors a les que té, per exemple, el meu germà Javier, que al llarg de la seva vida ha guanyat molt menys que jo", afirma.

Per si tots els problemes econòmics fossin pocs, el seu matrimoni amb Pep Santacana tampoc va agradar. De fet, "la família es va oposar rotundament a l'enllaç". No obstant això, Arantxa afirma que va trobar en ell una persona diferent.