L'entitat ecologista Meandre, la floristeria Kentia i l'institut Lluís de Peguera de Manresa han iniciat un projecte pilot anomenat "Revivim plantes a les escoles de Manresa", que té per objectiu donar un nou ús a plantes que no es poden vendre.

La floristeria Kentia, amb la col·laboració i l'assessorament de Meandre, ha reciclat algunes plantes i arbustos a les quals no podia donar sortida al mercat perquè no tenien prou qualitat estètica. L'alternativa ha estat destinar-les a finalitats educatives donant-les al Peguera. Els alumnes de quart d'ESO de l'institut han replantat una quarantena de plantes, cedides per Kentia, a les jardineres del patí de l'institut, a la part del darrere. Els nois i noies aprenen a plantar-les, a cuidar-les i fan l'entorn molt més agradable al centre on estudien.

Kentia i Meandre han fet extensiu aquest projecte a altres centres educatius, dels quals, informen, han rebut una resposta entusiasta. També l'han fet arribar a altres empreses relacionades amb el món de la jardineria.