Justin Bieber ha tornat a ser notícia a tot el món per un assumpte extramusical, en difondre's les paraules que l'artista canadenc va deixar escrites al llibre de visites de la casa d'Ana Frank a Amsterdam, en què va dir que "amb una mica de sort" també ella hauria estat una fan seva.

La inclusió d'aquest comentari a la pàgina web del museu va originar una gran quantitat de comentaris negatius. "És del més egocèntric que he llegit mai", lamentava Tania Saez Pinto. "Crec que hauria estat prou llesta per no comprar els seus discos", va escriure Menachem Rephun. "Anna seria prou llesta per només riure", era l'opinió d'un altre usuari a Twitter.

A l'edat de només 13 anys, Frank va escriure un diari íntim en què parlava de la seva reclusió amb la seva família en un habitacle secret d'una casa d'Amsterdam per amagar-se de les tropes hitlerianes, fins que va ser descoberta i internada al camp de concentració de Bergen-Belsen, on va morir el 1945 als 15 anys. És una de les víctimes de l'holocaust més conegudes i lectors de tot el món s'han emocionat amb el diari, que es va publicar per primera vegada l'any 1947.

"Ha estat realment inspirador poder venir aquí. Ana va ser una noia estupenda. Amb una mica de sort hauria estat una belieber", va escriure Bieber en una dedicatòria recollida en el llibre de visites de la casa.

Belieber és el terme que utilitzen els seguidors de Bieber per referir-se a si mateixos i constitueix un joc de paraules amb la veu anglesa believer, que significa creient.