El cantautor Alejandro Sanz va posar ahir cap per avall el coliseu Rumiñahui de Quito, on va presentar el millor del seu repertori que forma part de la gira mundial La música no se toca.

Més de 10.000 equatorians, la gran majoria públic femení, van omplir de gom a gom el Rumiñahui per mostra la devoció que senten pel músic, que va enlluernar l'auditori amb la seva música i la seva senzillesa.

El públic va rebre l'artista amb un crit eixordador que ja presagiava el to que adquiriria la vetllada des d'aquell mateix moment.

El cantant equatorià Gustavo Herrera va ser l'encarregat de telonejar l'espectacle, com ja ho havia fet dijous passat a la ciutat de Guayaquil, la més poblada del país i on Sanz també va brillar amb llum pròpia.

Després de tres cançons de l'equatorià, la part frontal de l'escenari, adornada amb tres teles blanques com piràmides, va dibuixar la silueta de Sanz i la seva guitarra, el que va acabar de desfermar el frenesí del públic.

De cop, les teles van desaparèixer i van deixar veure el cantant i la seva banda, sobre un mosaic de llums multicolors i els primers acords del seu tema Llamando a la mujer opción.

El cor sempre va estar acompanyat de les milers de veus que s'alçaven des del recinte i que es convertien en una cridòria eixordadora cada vegada que el cantant enviava un missatge.

La histèria es va deslliurar quan va prometre retornar l'afecte del públic "amb l'amor que es mereixen", mostrant el to que es mantindria durant tot el concert.

La gira mundial La música no se toca va arrencar a final de l'any passat a Mèxic, també es va presentar a Colòmbia i continuarà per Perú, Argentina, Xile i Brasil.