Els actors Robin Williams i Shia LaBeouf s'estan sotmetent a tractaments per controlar les seves addiccions, segons va informar TMZ.

Williams, segons el mitjà, ha ingressat en un centre de rehabilitació i LaBeouf rep ajuda contra l'alcoholisme. El veterà Robin Williams té un llarg historial d'abús de cocaïna i alcohol que va començar a principi de la dècada del 1980. Encara que va mantenir a ratlla la seva addicció durant dues dècades hi va recaure el 2006 i va ser internat en un centre de rehabilitació.

Segons el seu representant, Williams va optar aquesta vegada per recórrer a ajuda professional novament com a mesura de precaució. Passarà diverses setmanes al Hazelden Addiction Treatment Center de Lindstrom, a Minnesota.

LaBeouf, en contra dels rumors que també havia ingressat en un centre de rehabilitació, va optar per buscar una solució diferent per a e la seva addicció a l'alcohol. Va ser fotografiat recentment amb un manual de l'associació Alcohòlics Anònims i TMZ va publicar que LaBeouf rebia un tractament contra l'alcoholisme. "Ha fet el primer dels nombrosos passos necessaris per recuperar-se", va indicar el seu representant.