05 de juliol de 2014
05.07.2014

El conseller Vila es casa amb la seva parella a Peralada

La cerimònia va ser oficiada per l'alcalde de Girona i entre els convidats hi havia la ministra Pastor i el president Mas

05.07.2014 | 21:40
El conseller Vila es casa amb la seva parella a Peralada

El conseller de Territori, Santi Vila, es va casar aquest dissabte amb el xef italo-brasiler Rafael Vertamatti, després d'una llarga relació sentimental, en una cerimònia a la qual van assistir la ministra de Foment, Ana Pastor, mentre que el president de la Generalitat, Artur Mas, va acudir al sopar de celebració.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va oficiar la cerimònia, que es va celebrar al castell de Peralada a les set de la tarda, davant uns 200 convidats entre els quals hi havia familiars, amics de la parella i polítics.

És el cas de la ministra de Foment, Ana Pastor, l'única representant del Govern espanyol que va acudir a l'enllaç en qualitat d'amiga del conseller.

A la cerimònia van acudir també tots els consellers del govern català, membres de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) amb els quals Vila manté una bona relació i expolítics com Miquel Roca.

Entre les cares conegudes que hi havia a les noces havia els periodistes Josep Cuní, Manuel Campo Vidal, Oriol Nolis, Toni Cruanyes, Pilar Rahola o Vicenç Villatoro i el mag Mag Lari.

Després de les noces, Santi Vila i Rafael Vertamatti realitzaran un breu viatge per Europa abans de reincorporar-se a les seves obligacions laborals.

Es dóna la circumstància que aquest dissabte es va casar també l'alcalde de Valls, Albert Batet, casament a qual va assistir el president Artur Mas, raó per la qual no va poder ser present a la cerimònia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook