L'actriu colombiana Sofía Vergara, que al maig va anunciar la fi de la seva relació sentimental amb l'empresari Nick Loeb, és la nova parella de l'actor Joe Manganiello, va informar l'edició digital de la revista especialitzada People. "Acaben de començar a sortir", va indicar una font a la publicació.

Precisament Manganiello va lloar la bellesa de la intèrpret de Barranquilla durant una entrevista publicada el maig per la revista.

Vergara, que dijous compleix 42 anys, i Manganiello, de 37, es van conèixer recentment en el sopar anual de corresponsals de la Casa Blanca, celebrat a Washington el començament de maig.

L'intèrpret va fer broma sobre una fotografia que va ser presa durant l'esdeveniment en la qual se'l veu mirant el darrere de Vergara. "És com un moment zen. No hi ha res en el meu cervell. Si tan sols pogués meditar així de bé... Però no vaig darrere de les dones d'altres persones. Té parella. Si estigués soltera...", afirmava Manganiello, conegut per les seves aparicions en cintes com Magic Mike.

Vergara recentment va utilitzar el seu compte a la pàgina web WhoSay, una plataforma de notícies alimentada per les celebritats, per donar a conèixer el final de la seva relació amb Loeb i la cancel·lació dels seus plans de noces.

La protagonista de la sèrie Modern Family va indicar que els problemes ocasionats per la incompatibilitat horària els impedia gaudir de temps junts, una circumstància que s'ha empitjorat pels compromisos laborals de tots dos.