El pitjor moment abans d'emprendre un viatge és sens dubte l'hora de fer l'equipatge. Gairebé sempre passa que omplim les maletes amb més roba de la que necessitem o quan arribem al nostre destí ens adonem que hem oblidat alguna cosa. Aquí van deu consells imprescindibles per aconseguir fer una maleta perfecta:

- Consulta el temps que farà al teu destí. Després, pensa en quin conjunt posaràs cada dia. És preferible que optis per peces bàsiques que siguin fàcilment combinables entre si per poder tenir diversos looks amb una mateixa peça.

- Anota les coses que et fan falta. Fes una llista amb tota la documentació que necessites portar, els medicaments, els aparells tecnològics, etc. i vés ratllant segons vas ficant a la maleta.

-Les peces més voluminoses les has de portar posades per realitzar el viatge, així podràs estalviar un bon espai a la teva maleta.

- Comença col·locant el calçat i fica en el seu interior la roba interior embolicada amb una bosseta. Col·loca'ls encarats un a l'altre perquè ocupin menys espai.

- Els pantalons, samarretes, leggins o jerseis els pots enrotllar perquè ocupin menys i no s'arruguin durant el viatge.

- Col·loca després les camises i perquè no se't deformi seu coll posa dins d'ell els cinturons que t'emportaràs enrotllats. Finalment col·loca les jaquetes tipus americana doblegant-les del revés.

- Fica a la maleta una bossa buida per posteriorment omplir-la amb la roba bruta del viatge.

- Fes servir els flascons dels hotels per fer-te un mini necesser. En comptes de gel pots portar una pastilla de sabó, ocupa la meitat i netegen i hidraten igual. També pots aprofitar les mostres gratuïtes de maquillatge per a aquesta ocasió.

- En arribar al teu destí desempaqueta el més aviat possible l'equipatge. Si alguna peça està molt arrugada i no disposes de planxa, penja-la al bany mentre et dónes una dutxa amb aigua calenta. El vapor farà desaparèixer totes les arrugues i la podràs tornar a lluir perfecta.