Rocío Oliva, exparella de Diego Armando Maradona, va ser detinguda ahir a l'aeroport internacional d'Ezeiza, després de la denúncia per robatori presentada per l'astre del futbol argentí, segons van informar mitjans locals.

Oliva, de 23 anys, va ser arrestada per la Interpol a la seva arribada a Argentina procedent de Brasil, país al qual va viatjar per assistir al Mundial de futbol.

Al juny, Maradona va sol·licitar davant la Justícia de Dubai l'ordre de captura internacional de la seva exparella, acusada d'haver-li robat rellotges, un ordinador, telèfons i joies quan vivien junts als Emirats Àrabs.

El fiscal Sami al-Shamsl va ordenar l'arrest de la jove perquè realitzés una declaració indagatòria, la qual cosa impedia a Oliva viatjar a Brasil.

En declaracions a la televisió local, Víctor Stinfale, un dels advocats de Maradona, va explicar que sobre la jove pesava una ordre de captura internacional i que la Interpol estava esperant que passés a l'àrea d'immigració de l'aeroport per fer-la efectiva.