El president de França, François Hollande, ha negat els rumors que han circulat en les últimes setmanes, segons els quals tindria previst casar-se aquest estiu amb l'actriu francesa Julie Gayet.

El cap de l'Estat va aprofitar un sopar amb l'Associació de la Premsa presidencial per acabar amb una notícia recollida tant per mitjans locals com internacionals, que avisaven que el proper 12 d'agost, dia en què compleix 60 anys, era la data triada.

El 12 d'agost "és el meu aniversari, i res més. Podeu portar-me un regal! Però no caldran regals addicionals ni confits", va bromejar el president, segons declaracions difoses per l'emissora Europe1.

Hollande no va estar casat ni amb la seva anterior parella oficial, la periodista i primera dama Valérie Trierweiler, ni amb la socialista Ségolène Royal, mare dels seus quatre fills. El rumor sobre les seves intencions d'oficialitzar la seva relació amb Gayet, que es va revelar a l'inici de l'any, va ser llançat entre altres pel diari Le Parisien, que ho sustentava en les prediccions d'una astròloga i en declaracions d'alguns dirigents socialistes no identificats, que haurien demanat al president que aclareixi la seva situació personal després de la seva ruptura a la fi de gener amb Trierweiler.

En aquesta mateixa línia s'havia pronunciat al final del mes de juny el periodista Yves Azeroual, autor del llibre Passions d'État, segons el qual l'actriu està cansada de ser la núvia a l'ombra: no vol l'estatut de primera dama, però no pot acontentar-se amb ser una simple amant, pels seus fills, per la seva reputació... Ho estan discutint".